19 غذای خوشمزه با مرغ به روایت نی نی سایت
سلام به همه مامانهای گل! امروز میخوام 19 تا از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهایی که میشه با مرغ درست کرد و تو نی نی سایت کلی تعریف شده رو باهاتون به اشتراک بذارم. این غذاها هم برای ناهار عالی هستن و هم برای شام. پس با من همراه باشید!

این لیست بر اساس نظرات و تجربههای مامانهای عزیز در نی نی سایته و سعی کردم غذاهایی رو انتخاب کنم که هم آسون باشن و هم بچهها دوست داشته باشن.
- ✔️زرشک پلو با مرغ مجلسی
- ✔️مرغ شکم پر
- ✔️خورشت مرغ و آلو
- ✔️جوجه کباب
- ✔️مرغ سوخاری خانگی
- ✔️کتلت مرغ
- ✔️شنیسل مرغ
- ✔️مرغ ترش
- ✔️خوراک مرغ و سبزیجات
- ✔️پیتزا مرغ و قارچ
- ✔️سالاد الویه با مرغ
- ✔️ساندویچ مرغ ریش ریش
- ✔️ماکارونی با مرغ
- ✔️لازانیا با مرغ
- ✔️کباب تابه ای مرغ
- ✔️خوراک مرغ و قارچ با خامه
- ✔️دلمه فلفل با مرغ
- ✔️مرغ ناردونی
- ✔️ته چین مرغ
امیدوارم این لیست بهتون ایده های خوبی برای پختن غذاهای خوشمزه با مرغ بده.
هر کدوم از این غذاها رو که امتحان کردید، خوشحال میشم نظرتون رو بدونم!
نوش جان!
19 غذای خوشمزه با مرغ به نقل از نی نی سایت!
خورشت مرغ آلو
این غذا یکی از محبوبترین خورشتهای مرغی است که در نی نی سایت هم طرفداران زیادی دارد. طعم ملس و خوشمزهای داره و با برنج عالی میشه. بعضی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد میدن برای طعم بهتر، آلوها رو کمی تفت بدید و از زعفران دم کرده استفاده کنید. یه نکته دیگه هم اینه که اگه دوست دارید خورشتتون لعاب بیشتری داشته باشه، کمی نشاسته ذرت بهش اضافه کنید. یه کاربر دیگه پیشنهاد داده از رب انار هم برای طعم دهی استفاده کنید، البته خیلی کم که طعمش غالب نشه. یه عده هم میگن اگه آلو بخارا استفاده کنید خیلی خوشمزه تر میشه!یادتون نره قبل از اضافه کردن آلوها، اونها رو خیس کنید تا نرم بشن. آب خورشت رو هم کم نریزید چون بعد از پخت جا میفته.
زرشک پلو با مرغ مجلسی
خب کیه که زرشک پلو با مرغ دوست نداشته باشه؟ تو نی نی سایت هم این غذا یه پای ثابت مهمونی ها و دورهمی هاست!برای مجلسی تر شدن مرغ، قبل از پخت اون رو کمی سرخ کنید و با زعفران دم کرده مزهدار کنید. یه ترفند دیگه هم اینه که از آب مرغ برای تهیه سس زرشک پلو استفاده کنید تا طعمش بینظیر بشه. بعضی از کاربرها میگن برای خوشرنگ شدن زرشک، اون رو با کمی کره و شکر تفت بدید. یادتون باشه مرغ رو خیلی نپزید که له نشه. برای عطر بهتر میتونید از هل هم استفاده کنید. اضافه کردن خلال پسته و بادام هم زرشک پلو رو مجلسی تر میکنه.
جوجه کباب
جوجه کباب هم که دیگه نیازی به معرفی نداره! تو نی نی سایت هم کلی دستور برای مزهدار کردن جوجه کباب پیدا میشه. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از ماست و سس مایونز برای مزهدار کردن جوجه استفاده کنید تا نرم و آبدار بشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که جوجه رو حداقل 2-3 ساعت قبل از پخت مزهدار کنید. برای طعم بهتر میتونید از پیاز، فلفل دلمه ای و آبلیمو هم استفاده کنید. یادتون نره برای کباب کردن جوجه، از حرارت ملایم استفاده کنید تا نسوزه. برای اینکه جوجه خشک نشه، میتونید اون رو با کره آب شده چرب کنید. یه کاربر نی نی سایت پیشنهاد داده از کیوی برای مزه دار کردن جوجه استفاده کنید، فقط حواستون باشه خیلی کم بزنید چون اگه زیاد باشه جوجه رو له میکنه.
کتلت مرغ
کتلت مرغ یه غذای ساده و خوشمزه است که برای شام یا ناهار گزینه خیلی خوبیه. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه کتلت مرغ پیدا میشه. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از سیب زمینی پخته برای تهیه کتلت استفاده کنید تا منسجم تر بشه. یه ترفند دیگه هم اینه که از پیاز رنده شده آب گرفته استفاده کنید تا کتلت وا نره. برای طعم بهتر میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم استفاده کنید. یادتون نره بعد از سرخ کردن کتلت ها، اونها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. اضافه کردن کمی آرد سوخاری هم باعث میشه کتلت ها تردتر بشن. یه عده هم میگن اگه یه قاشق ماست به مواد کتلت اضافه کنید خیلی خوشمزه تر میشه!
مرغ شکم پر
مرغ شکم پر یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه مرغ شکم پر با مواد مختلف پیدا میشه. معمولا داخل شکم مرغ رو با سبزیجات معطر، گردو، کشمش و آلو پر میکنن. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن مرغ رو قبل از پر کردن شکمش، کمی سرخ کنید تا خوشرنگ بشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که بعد از پر کردن شکم مرغ، اون رو با نخ و سوزن بدوزید تا مواد داخلش بیرون نریزه. برای طعم بهتر میتونید از زعفران دم کرده و آبلیمو هم برای مرینیت کردن مرغ استفاده کنید. یادتون نره مرغ رو با حرارت ملایم بپزید تا کاملا مغزپخت بشه. بعضی ها هم از برنج پخته شده برای پر کردن شکم مرغ استفاده می کنند.
شنیسل مرغ
شنیسل مرغ یه غذای خوشمزه و آسونه که هم بچه ها و هم بزرگترها دوستش دارن. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه شنیسل مرغ پیدا میشه. برای تهیه شنیسل مرغ، سینه مرغ رو نازک برش میزنن و بعد داخل آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری میغلتونن و سرخ میکنن. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از آرد سوخاری پانکو استفاده کنید تا شنیسل ها تردتر بشن. یه نکته مهم دیگه هم اینه که قبل از سرخ کردن شنیسل ها، اونها رو داخل یخچال بذارید تا منسجم تر بشن. برای طعم بهتر میتونید از ادویه های مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز و فلفل هم استفاده کنید. یادتون نره شنیسل ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا نسوزن. بعضی ها هم شنیسل رو داخل فر می پزند.
ته چین مرغ
ته چین مرغ یه غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه ته چین مرغ با طعم های مختلف پیدا میشه. برای تهیه ته چین مرغ، برنج رو با ماست، تخم مرغ و زعفران مخلوط میکنن و بعد لایه لایه با مرغ پخته شده داخل قالب میریزن و میذارن تا دم بکشه. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از ماست چکیده استفاده کنید تا ته چین سفت تر بشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که قبل از ریختن مواد داخل قالب، قالب رو چرب کنید تا ته چین به راحتی جدا بشه. برای طعم بهتر میتونید از زرشک، خلال پسته و بادام هم داخل ته چین استفاده کنید. یادتون نره ته چین رو با حرارت ملایم بپزید تا نسوزه. اضافه کردن یه کم کره آب شده هم به ته چین طعم خوبی میده.
مرغ ترش
مرغ ترش یکی از غذاهای شمالی محبوب است. تو نی نی سایت هم دستورهای زیادی برای پخت این غذا وجود دارد. مواد اصلی مرغ ترش شامل مرغ، سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، تره، نعنا)، گردو، رب انار و آب نارنج است. کاربران نی نی سایت تاکید دارند که سبزیجات باید کاملا ریز خرد شوند. برای طعم بهتر، گردو را آسیاب کرده و کمی تفت دهید. رب انار باید ترش باشد تا طعم اصلی غذا حفظ شود. برخی افراد برای ملس شدن غذا از کمی شکر استفاده میکنند. بهتر است مرغ را قبل از اضافه کردن به خورشت، کمی سرخ کنید.
خوراک مرغ و سبزیجات
خوراک مرغ و سبزیجات یه غذای سالم و مقویه که برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه این غذا با سبزیجات مختلف پیدا میشه. میتونید از سبزیجاتی مثل هویج، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، کدو و قارچ برای تهیه این غذا استفاده کنید. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن مرغ رو قبل از اضافه کردن به سبزیجات، کمی تفت بدید تا خوشمزه تر بشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که سبزیجات رو به ترتیب زمانی که نیاز دارن بپزن به غذا اضافه کنید تا له نشن. برای طعم بهتر میتونید از ادویه های مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز و فلفل هم استفاده کنید. یادتون نره خوراک رو با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات نسوزن. میتونید برای طعم متفاوت از سس سویا هم استفاده کنید.
خورشت مرغ و هویج
خورشت مرغ و هویج یک خورشت ساده و خوشمزه است که به راحتی میتوان آن را تهیه کرد. در نی نی سایت نظرات مثبتی درباره این غذا وجود دارد. برای تهیه این خورشت، مرغ را با پیاز تفت داده و سپس هویج و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنند. برخی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داده اند که برای طعم بهتر، از زعفران و ادویه کاری استفاده کنید. همچنین اضافه کردن کمی آبلیمو یا آبغوره به خورشت طعم ملس و خوشایندی میبخشد. برای غلیظ شدن خورشت میتوانید از کمی آرد ذرت استفاده کنید. برخی از افراد برای تنوع، از قارچ هم در این خورشت استفاده میکنند.
ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ یه غذای سریع و آسونه که برای پیک نیک و مسافرت هم خیلی مناسبه. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه ساندویچ مرغ با مواد مختلف پیدا میشه. میتونید از مرغ پخته شده ریش ریش شده، سینه مرغ گریل شده یا مرغ سرخ شده برای تهیه ساندویچ استفاده کنید. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از سس مایونز، سس خردل و خیارشور برای طعم دادن به ساندویچ استفاده کنید. یه نکته مهم دیگه هم اینه که از نون باگت یا نون تست تازه برای تهیه ساندویچ استفاده کنید. برای طعم بهتر میتونید از کاهو، گوجه فرنگی و پیاز هم داخل ساندویچ استفاده کنید. یادتون نره ساندویچ رو قبل از سرو کمی گرم کنید تا خوشمزه تر بشه. اضافه کردن ذرت هم ساندویچ رو خوشمزه تر میکنه.
سوپ مرغ
سوپ مرغ یه غذای مقوی و مفیده که برای سرماخوردگی خیلی خوبه. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه سوپ مرغ با سبزیجات مختلف پیدا میشه. میتونید از سبزیجاتی مثل هویج، سیب زمینی، پیاز و جعفری برای تهیه سوپ استفاده کنید. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از جو پرک برای غلیظ شدن سوپ استفاده کنید. یه نکته مهم دیگه هم اینه که مرغ رو با آب سرد بپزید تا طعمش بهتر بشه. برای طعم بهتر میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه، فلفل و آویشن هم استفاده کنید. یادتون نره سوپ رو با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات له نشن. اضافه کردن یک تکه زنجبیل هم به سوپ خاصیت بیشتری میده.
کوکو مرغ
کوکو مرغ یه غذای ساده و خوشمزه است که برای شام یا ناهار گزینه خیلی خوبیه. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه کوکو مرغ با مواد مختلف پیدا میشه. میتونید از مرغ پخته شده ریش ریش شده، سیب زمینی پخته، پیاز رنده شده و تخم مرغ برای تهیه کوکو استفاده کنید. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم برای طعم دادن به کوکو استفاده کنید. یه نکته مهم دیگه هم اینه که پیاز رنده شده رو آب بگیرید تا کوکو وا نره. برای طعم بهتر میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه، فلفل و پودر سیر هم استفاده کنید. یادتون نره کوکو رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا نسوزه. اضافه کردن کمی آرد هم باعث میشه کوکو انسجام بهتری داشته باشه.
استراگانف مرغ
استراگانف مرغ یه غذای روسی خوشمزه است که در ایران هم طرفداران زیادی داره. در نی نی سایت هم دستورهای متنوعی برای تهیه این غذا وجود دارد. مواد اصلی استراگانف مرغ شامل مرغ، قارچ، پیاز، خامه و سس خردل است. کاربران نی نی سایت توصیه میکنند که مرغ و قارچ را به صورت نواری و یک اندازه خرد کنید. برای طعم بهتر، پیاز را در کره تفت دهید تا طلایی شود. خامه را در انتهای پخت اضافه کنید تا نبرد. برخی افراد برای طعم متفاوت، از کمی آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنند. استراگانف مرغ معمولا با سیب زمینی سرخ کرده سرو میشود.
دلمه مرغ
دلمه مرغ یه غذای ابتکاری و خوشمزه است که میتونه یه تنوع جالب تو سفره شما باشه. تو نی نی سایت هم ایده های خوبی برای تهیه دلمه مرغ وجود داره. برای تهیه دلمه مرغ، میتونید از فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، کدو یا بادمجان استفاده کنید و داخلشون رو با مخلوط مرغ پخته شده، برنج، سبزیجات و ادویه پر کنید. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن قبل از پر کردن دلمه ها، اونها رو کمی داخل فر بذارید تا نرم بشن. یه نکته مهم دیگه هم اینه که دلمه ها رو با حرارت ملایم بپزید تا نسوزن. برای طعم بهتر میتونید از سس گوجه فرنگی برای پخت دلمه ها استفاده کنید. یادتون نره بعد از پخت، روی دلمه ها کمی جعفری خرد شده بریزید. اضافه کردن زرشک و کشمش به مواد داخل دلمه طعمش رو بهتر میکنه.
خورش قیمه بادمجان با مرغ
خورش قیمه بادمجان با مرغ یک ابتکار خوشمزه است! معمولا قیمه بادمجان با گوشت تهیه می شود ولی در نی نی سایت برخی کاربران این خورشت را با مرغ هم درست کرده اند و راضی بودند. ابتدا مرغ را تفت داده و سپس لپه و بادمجان را اضافه می کنید. ادویه های اصلی این خورش شامل زردچوبه، فلفل و دارچین است. برای طعم بهتر، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. برخی افراد در انتهای پخت، مقداری زعفران به خورش اضافه می کنند. برای جلوگیری از له شدن بادمجان ها، آنها را جداگانه سرخ کرده و در انتهای پخت به خورش اضافه کنید. آبلیمو یا آبغوره هم به این خورش طعم خوبی می دهد.
پیتزا مرغ
پیتزا مرغ یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که هم بزرگترها و هم بچه ها عاشقش هستن. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه پیتزا مرغ با طعم های مختلف پیدا میشه. میتونید از مرغ پخته شده ریش ریش شده، سینه مرغ گریل شده یا مرغ سرخ شده برای تهیه پیتزا استفاده کنید. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از سس گوجه فرنگی، قارچ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا برای تهیه پیتزا استفاده کنید. یه نکته مهم دیگه هم اینه که از خمیر پیتزای با کیفیت استفاده کنید. برای طعم بهتر میتونید از آویشن و پودر سیر هم روی پیتزا استفاده کنید. یادتون نره پیتزا رو در دمای مناسب بپزید تا نسوزه. اضافه کردن زیتون سیاه هم به پیتزا طعم خوبی میده.
پاچینی مرغ
پاچینی مرغ یه غذای خوشمزه و مجلسیه که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. تو نی نی سایت هم کلی دستور برای تهیه پاچینی مرغ با طعم های مختلف پیدا میشه. برای تهیه پاچینی مرغ، بال مرغ رو از وسط نصف میکنن و بعد داخل مواد مرینیت میذارن و سرخ میکنن یا داخل فر میپزن. بعضی از کاربرها پیشنهاد میدن از سس باربیکیو، سس سویا و آبلیمو برای مرینیت کردن پاچینی استفاده کنید. یه نکته مهم دیگه هم اینه که پاچینی رو با حرارت ملایم بپزید تا کاملا مغزپخت بشه. برای طعم بهتر میتونید از ادویه های مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز و فلفل هم استفاده کنید. یادتون نره بعد از پخت، روی پاچینی کمی کنجد بپاشید. اضافه کردن پیاز خلالی سرخ شده هم کنار پاچینی طعمش رو بهتر میکنه.
خوراک لوبیا سبز با مرغ
خوراک لوبیا سبز با مرغ یک غذای ساده و در عین حال مغذی است. در نی نی سایت هم این غذا به عنوان یک گزینه مناسب برای شام یا ناهار پیشنهاد شده است. برای تهیه این خوراک، مرغ را با پیاز تفت داده و سپس لوبیا سبز، گوجه فرنگی و ادویه جات را اضافه میکنند. برخی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داده اند که برای طعم بهتر، از پودر سیر و آویشن استفاده کنید. همچنین اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی به خوراک رنگ و طعم بهتری میبخشد. برای لعاب دار شدن خوراک میتوانید از کمی سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید. برخی از افراد برای تنوع، از قارچ هم در این خوراک استفاده میکنند.






واقعا مطلب عالی بود و کلی ایده جدید بهم داد برای پخت مرغ. من که تا حالا مرغ ترش نخورده بودم بعد خوندن این مطلب درستش کردم و حسابی همه ذوق کردند. راستی یه بارم زرشک پلو درست کردم ولی مرغش خشک شده بود، تو این آموزش یه نکته کوچیک یاد گرفتم که دیگه این مشکل پیش نمیاد.
کتلت مرغ هم همیشه تو برنامه هفتگی ماست ولی این بار میخوام دستور شنیسل رو امتحان کنم که بچه ها کلی ذوق کردن وقتی گفتم. مامان بزرگم همیشه میگه غذاهایی که خودت دوست داری درست کنی بهتر از آب درمیان، حالا میفهمم چرا!
دو سه تا از این دستورها رو همین الان برای خواهرم فرستادم چون تو مهمونی شب عیده میخواد مرغ درست کنه. خودتون چی؟ شما هم وقتی یه غذا درست میکنید که حسابی جایزه میگیره، دوست ندارید بقیه هم بدونن چجوری شد؟ راستی اگه کسی ترفند خاصی بلده که مرغ رو آبدارتر میکنه، خوشحال میشم بدونم.
من خودم یه بار مرغ سوخاری درست کردم که بیسکوییت شده بود، ولی تو این مطلب یاد گرفتم با یه تغییر کوچیک دیگه این مشکل پیش نمیاد. حقیقتش رو بخواین بعضی وقتا فکر میکنم آشپزی یه جور بازی و کشف کردن هست، هر بار یه چیز جدید یاد میگیری!
اخه راستی شما هم این حس رو دارین که بعضی غذاها با اینکه ساده ان ولی وقتی درست درمیان همه رو شاد میکنه؟ مثلا همون جوجه کباب که چه آدم ازش تعریف میکنه. کاش همه اینجا ترفندها و تجربه هاشون رو بنویسن که بیشتر یاد بگیریم.